Estee Lauder Envy lipstick: Emotional

Wisten jullie al dat ik een dramatische lipstick tic heb? Zo niet, dan gaat het nu vast wel opvallen. Gisteren reviewde ik mijn nieuwste MAC aanwinst, de Chili, vandaag is een ander exemplaar aan de beurt. Van Estee Lauder kocht ik van de lijn Envy “Emotional”. Ik ging eigenlijk voor “Decadent”, maar vond die tint te veel naar bruin neigen. “Emotional” ging meer richting rood, dus die mocht mee naar huis. Spoiler alert: ik vind het prachtig!

Dit is de lipstick. In een marineblauw met gouden huls, met heel handige magneetsluiting. De bovenkant is afgerond en je ziet het zachte en romige al aan de stift af. Het ruikt ook nog eens lekker trouwens, een beetje naar fudge.

De stift zit in een bijpassend doosje, marineblauw met goud, en heeft zoveel ingrediënten dat Estée Lauder er twee kanten van het doosje voor gebruikt.

Om het doosje zit trouwens ook nog een plastic verpakking. Een beetje overbodig en onnodige vervuiling, maar nou ja, het is wel duidelijk dat het product ongebruikt is, zullen we maar zeggen.

Tijd voor de make up! Even ter vergelijking nog een plaatje van mijn lippen zonder product en daaronder gehuld in Emotional. Een mooi rood met een zachte glans, heel draagbaar. Het voelt lekker zacht, maar geeft wel snel af. Ach, bijwerken van lippenstift is nooit een straf gelukkig.

Nog even een extra vergelijking en een stukje argumentatie waarom je als vrouw (nou ja, ik in elk geval ;)) meerdere rode lippenstiften nodig hebt. Gisteren droeg ik Chili van MAC (rustig maar, ik ben nog steeds fan!) en vandaag Emotional van Estée Lauder. Zie je het verschil?

 De bovenste lipstick is Chili, een lichtere, matte tint rood die iets naar oranje neigt. Onder zie je Emotional, een meer bruinrode tint met wat glans. En de MAC heeft mijn geliefde spitse punt. Nog een vergelijkingspuntje: MAC kost €18,50 en voor Emotional heb ik €32 betaald (oeps, wanneer is dat gebeurd?). Maar de Estée zegt “klik” als ik hem dichtdoe…

8 gedachtes over “Estee Lauder Envy lipstick: Emotional

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s