Nieuwe routine: eerste indruk van DrVanderHoog Clear Skin

Een paar weken geleden heb ik bij Bianca een pakket gewonnen van Dr Van der Hoog. Niet zomaar een pakket, maar een pakket met een complete verzorgingslijn! Enige voorwaarde: testen!

Nou ben ik geen held als het aankomt op het aanpassen van met verzorgingsroutine, maar ik had een wat minder fijne huid de laatste weken. Of het nu kwam door de reinigingsborstel (die ik de schuld heb gegeven) of door wat anders, mijn huid was onrustiger dan gebruikelijk. En echt hersteld kreeg ik het niet. Dus het leek mij een goed moment om de uitdaging aan te gaan. En ik won hem! 

Een week geleden kreeg ik heb pakket in huis. Stomverbaasd nam ik het aan van de bezorger, want ik had niets besteld. Ook mijn vriend was een tikkeltje geïrriteerd, “al weer een pakketje?” Maar het viel mee, het was het testpakket.

Mijn eerste indruk was prima. De verpakkingen zijn mooi simpel en strak, in blauw en wit. Bijna alles is verpakt in een tube, keurig verzegeld. De geur trekt daar al dwars doorheen, zodra ik de doos open snijd, ruikt de hele kamer ernaar. Het is was doordringend en aanwezig, maar beslist niet vies. Ja, een lekker luchtje zelfs wel.

Dus ik heb mijn Philophy Purity en Hope in a Jar opzij gezet en het plankje in de badkamer vol gezet met deze lijn. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat bevallen en ga jullie hier natuurlijk van op de hoogte houden.

Nog even wat details: DrVanderHoog is verkrijgbaar bij de drogist. De producten zijn niet de goedkoopste, maar wel prima betaalbaar. Zelf gebruik ik al jaren gezichtsmaskers van DrVanderHoog en ben daar heel tevreden over.

Het pakket, de volledige lijn, bestaat uit:
-ClearSkin face wash €7,62
-ClearSkin cleansing lotion €7,11
-ClearSkin scrub gel €8,84
-ClearSkin mask €2,23
-ClearSkin day & night control €9,65
-ClearSkin spot cream €7,62

Challenge accepted! De eerste twee dagen zijn me goed bevallen, al is het even wennen aan de andere geur en de extra stappen. Maar het wordt al een gewoonte!

4 gedachtes over “Nieuwe routine: eerste indruk van DrVanderHoog Clear Skin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s